Zalaegerszegi Televízió | ..

következik:Műsorújság

Hírek

Kiemelt szerepben
2016. 07 25. hétfő - 18:00 Tusnádfürdő-Zalaegerszeg
Híradó: Kiemelt szerepben
Kiemelt szereplője volt a hétvégén zárult 27. Bálványosi Nyári Szabadegyetemnek Zalaegerszeg. A megkülönböztetett figyelemnek köszönhetően több fontos együttműködést sikerült kialakítani. Ezekből a későbbiekben a település turisztikai és gazdasági szereplői egyaránt profitálhatnak.
Felhívás
2016. 07 25. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Felhívás
Ismét véradó hetet tart a Vöröskereszt Zala Megyei Szervezete. Az önkéntesek hétfőtől az Országos Vérellátó Szolgálat Zalaegerszegi Intézetében segíthetnek a nyaranta alaposan megfogyatkozó vérkészletek feltöltésében. A péntekig tartó akció szervezői ezúttal mintegy háromszáz résztvevőre számítanak.
Kedvező kilátások
2016. 07 25. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Kedvező kilátások
Remek szőlőtermésre számítanak a zalai gazdák. Bár az idő többször kedvezőtlen volt, a legtöbb helyen ideális hozam várható. A termelők jó minőségű borra számítanak.
Egerszeg Búcsú
2016. 07 25. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Egerszeg Búcsú
Több ezer látogatót vonzott a tizenhetedik Egerszeg Búcsú. A rendezvénnyel évek óta a város védőszentje, Mária Magdolna előtt tisztelegnek. Az eseményen ezúttal is átadták a Lokálpatrióta-díjat, valamint az Egerszeg-emlékplakettet.
Áldás
2016. 07 25. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Áldás
Idén is megáldották a közlekedési eszközöket a Szűz Mária Szeplőtelen Szíve Plébánián. Az esemény Szent Kristófnak, az úton lévők védőszentjének ünnepéhez kapcsolódott. A megyeszékhelyi templomhoz autóval, motorkerékpárral és biciklivel érkeztek a hívek.
SpuriMuri
2016. 07 25. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: SpuriMuri
Jótékonysági kocogó- és futóversenyt szerveztek szombaton az Alsóerdőn, melyre közel 150-en neveztek. Az akcióval a Zalaegerszegi Gyermekotthon lakóit támogatták. A rendezvény sikeres lebonyolításához magánszemélyek, vállalkozások és a Keresztury VMK is hozzájárult.
Hastáncgála
2016. 07 25. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Hastáncgála
Tizenegyedik alkalommal szervezett Nasreen Gálát a Zalaegerszegi Hastánc Egyesület. Az Egervári Várkastélyban rendezett eseményen mintegy 80 növendék mutatta meg tudását. Az estet vendégfellépők műsora is színesítette.
További hírek