Zalaegerszegi Televízió |

következik:Műsorújság

Hírek

Látogatás
2018. 01 19. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Látogatás
Zalaegerszegre látogatott Miha Erman meghatalmazott szlovén miniszter. Újonnan kinevezett szakemberként célja, hogy gondoskodjon a Zala Megyei, valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Szlovén Tagozatának szoros együttműködéséről.
Mérleg
2018. 01 19. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Mérleg
Az elmúlt évet értékelte, s a 2018-as terveket ismertette sajtótájékoztatóján Süle Katalin. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Zala megyei elnöke többek között a kamarai választásokról, a jogszabályi változásokról és a gazdák támogatásáról számolt be.
Jól haladnak
2018. 01 19. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Jól haladnak
Jól haladnak az építkezések Zalaegerszegen a szokásosnál kedvezőbb téli időjárás miatt. Ilyenkor az építőiparban általában beltéri munkákat végeznek, ám most tetőt fedni és betonozni is lehet.
Adomány
2018. 01 19. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Adomány
Idén is 2 millió forintot biztosított a Magyar Földgáztároló Zrt. beszállítója tűzifa vásárlásra. Az Omega GM Kft. a kezdetektől ingyenesen szállítja az adományokat rászoruló családoknak. A 2 köbméter tűzifát és tartós élelmiszereket Sifter Rózsa kormánymegbízott, valamint Vigh László országgyűlési képviselő adta át.
Költözik az ügyelet
2018. 01 19. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Költözik az ügyelet
Átmenetileg új helyre költözik február 1-jétől a Központi Orvosi Ügyelet. Az Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztéseként újítják fel a Botfy utcai épületet, ami várhatóan április végéig tart. Emiatt a háziorvosi és a házi gyermekorvosi ellátás a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Rendelőintézetében lesz elérhető. A gyermekeket a fölszinti 36-os, míg a felnőtteket a földszinti 26-os rendelőben várják, melyeket sürgős esetben a Dózsa-liget felőli bejáraton lehet majd megközelíteni.
Példaképek
2018. 01 19. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Példaképek
Rendhagyó pályaválasztási napot tartottak ma a zalaegerszegi Zrínyi Miklós Gimnáziumban. Az eseményen közel félszáz, egykor az intézményben végzett, ma már az országos közéletben is meghatározó szerepet játszó szakember vett részt.
További hírek