Zalaegerszegi Televízió |

következik:Műsorújság

Hírek

Ponthúzásra várnak
2017. 07 26. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Ponthúzásra várnak
Adásunkkal egyidőben Ocho Macho koncerttel kezdődött a Ponthúzo party Zalaegerszegen, melyet a Keresztury Dezső VMK első alkalommal szervezett. A rendezvényre a Zala megyében élő illetve tanuló középiskolás korosztályú diákokat várták, akik idén érettségiztek és felsőoktatásba jelentkeztek. Országosan összesen 106 ezer fiatal várja, sikerült-e elegendő pontot összegyűjtenie, hogy szeptembertől megkezdhesse tanulmányait.
Ellenőriznek
2017. 07 26. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Ellenőriznek
Zalai fürdőket, strandokat és uszodákat vizsgál az adóhatóság július 24-e és augusztus 31-e között. A kiemelt ellenőrzések keretében a vendéglátóhelyek, a szolgáltatók és a kereskedelmi üzletek működését veszik górcső alá.
Gyűjtenek
2017. 07 26. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Gyűjtenek
Idén is megszervezik a Magyarok Kenyere programot. Ehhez az ország összes megyéjéből, valamint a Kárpát-medence magyarlakta területeiről gyűjtenek búzát. A szervezők az ebből készült kenyeret jótékony célokra ajánlják fel. A kezdeményezéshez - a hagyományokhoz híven - Zalaegerszeg is csatlakozott. A részletekről sajtótájékoztatón számoltak be az újságíróknak.
Művészpalánták Gébárton
2017. 07 26. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Művészpalánták Gébárton
Tizenharmadik alkalommal táboroznak a Pécsi Művészeti Gimnázium diákjai Gébárton. A nyári foglalkozásokat az intézmény két tanára vezeti. Ezúttal is teljes volt a létszám, több mint húszan érkeztek.
Táboroznak
2017. 07 26. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Táboroznak
Harmadik alkalommal szerveztek magyar-finn nyelvi tábort Zalaegerszegen. A kétévenként rendezett program egyebek mellet az érintettek kapcsolatrendszerének kiépítését segíti.
Strandok Éjszakája
2017. 07 26. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Strandok Éjszakája
Éjjel nappal csak az AquaCity! Ezzel a mottóval csatlakozott a zalaegerszegi csúszdapark a Magyar Fürdőszövetség által immár 8 alkalommal hirdetett Strandok Éjszakája rendezvényhez. Az eseményt a hagyományokhoz híven július utolsó hétvégéjén, azaz most pénteken tartják. Ezen az estén az AquaCity hosszabb nyitvatartással, este fél9-től hajnali 4-ig várja a vendégeket, akiknek a fürdőzés mellett divat-, és hastáncbemutató, akusztikus koncert, valamint retro disco kínál kikapcsolódást. A programok tovább folytatódnak hétvégén a létesítményben.
Kezdés előtt
2017. 07 26. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Kezdés előtt
Szezonkezdés előtti kötetlen beszélgetésre invitálta az újságírókat kedden a ZTE labdarúgócsapatának vezetősége. Az eseményen az idei célokról illetve a közelmúlt és a jövő infrastrukturális fejlesztéseiről esett szó.
Jótékonykodnak
2017. 07 25. kedd - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Jótékonykodnak
Második alkalommal rendezik meg a Landorhegyi lecsónapot Zalaegerszegen, ahol 10 csapat méri össze gasztronómiai tudását. A rendezvény bevételét ezúttal is jótékonysági célra fordítják.
További hírek