Zalaegerszegi Televízió |

következik:Műsorújság

Hírek

Egyetértésben
2017. 04 21. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Egyetértésben
A közgyűlés legutóbbi döntéseit véleményezte mai sajtótájékoztatóján az MSZP. A napirendi pontok között ezúttal is túlnyomórészt gazdaságfejlesztéssel kapcsolatos előterjesztések szerepeltek.
Kampányolnak
2017. 04 21. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Kampányolnak
Igazságkampányt indított a Jobbik a fideszes korrupcióról. Az országos akcióval arra szeretnék ráirányítani a figyelmet, hogy egyes, úgynevezett kormányközeli "földesurak" elfogadhatatlan módon gazdagodtak meg. A megmozduláshoz a párt ifjúsági tagozata is csatlakozott. Ők a Dísz téren Mészáros Lőrinc embernagyságú tábláját átölelve tiltakoztak.
Útlezárás
2017. 04 21. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Útlezárás
Útlezárásra kell számítani szombaton délelőtt 9 és délután 14 óra között a Kossuth úton. Erre a kormányhivatali épület felújítási munkálata miatt van szükség. A korlátozás a postától a Kisfaludy utcáig tartó szakaszt érinti. Ez idő alatt a szakemberek fokozott figyelmet kérnek az autósoktól és azt javasolják, hogy kerülő úton közlekedjenek.
Kéznyújtás
2017. 04 21. péntek - 18:00 Zalaigrice
Híradó: Kéznyújtás
Edzőközpontot szeretnének építeni Tunkel Nándor bronzérmes paralimpikonnak, hogy méltóképpen készülhessen az előtte álló versenyekre. A kezdeményezést felkaroló Vigh László, országgyűlési képviselő várja azoknak a vállalkozóknak a jelentkezését, akik ily módon kívánják támogatni a sportoló pályafutását. A részletekről Zalaigricén, az erőemelő otthonában tájékoztatták az újságírókat.
Bölcsődék Napja
2017. 04 21. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Bölcsődék Napja
Április 21-e a Bölcsődék Napja Magyarországon. 165 évvel ezelőtt ugyanis ezen a napon kezdte meg működését az első ilyen intézmény Budapesten. A jeles dátumra Zalaegerszegen szakmai nappal emlékeztek, ahol egyebek mellett a kiemelkedő munkát végző pedagógusokat is díjazták.
Betekintettek
2017. 04 21. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Betekintettek
A zalaegerszegi szívcentrumba látogatott a Megyei Idősügyi Tanács. A tagok betekinthettek a kardiológiai és szívsebészeti osztály munkájába. Halász Gabriella a kórház főigazgatója örömmel számolt be a vendégeknek arról, hogy a 90-es évek közepétől felére csökkent az infarktusos halálesetek száma.
Természetvédők
2017. 04 21. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Természetvédők
Virágot ültettek és szemetet szedtek az Öveges József Általános Iskola tanulói ma az andráshidai városrészben. Az intézmény idén így kapcsolódott a Föld napja rendezvénysorozathoz. Magyarországon 1990 óta szerveznek hasonló akciókat.
Indulhat a munka
2017. 04 20. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Indulhat a munka
Aláírták a zalaegerszegi tesztpálya tervezési feladatairól szóló szerződést szerdán Budapesten. A megállapodást az Autóipari Próbapálya Zala Kft., a Főmterv Mérnöki Tervező Zrt., valamint az angol Horiba cég képviselője látta el kézjegyével. Utóbbi egy komoly múltra visszatekintő vállalat, amely a járműipar területén szerzett magának hírnevet.
Korszerűsítik
2017. 04 20. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Korszerűsítik
Felújítják a nővérszállót. A Zala megyei Szent Rafael Kórház épületének energetikai korszerűsítése 136,6 millió forintos, európai uniós forrásból valósul meg. A munkálatok nyár közepére fejeződnek be.
További hírek