Zalaegerszegi Televízió |

következik:Műsorújság

Hírek

Értékelt az MSZP
2019. 02 20. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Értékelt az MSZP
Közgyűlés utáni sajtótájékoztatót tartott az MSZP, melyen Kiss Ferenc a februári ülés legfontosabb döntéseit értékelte. A képviselő elsősorban a 2019-es költségvetésről és az LMP-vel közösen benyújtott javaslatáról számolt be az újságíróknak.
Pollenszezon
2019. 02 20. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Pollenszezon
Heteken belül elkezdődik az allergiaszezon. Az enyhe idő beköszöntével egyre több fásszárú növény pollenszórása emelkedik. Jelenleg a házipor és a beltéri gombák koncentrációja miatt jelentkeznek nagyobb mértékben tünetek.
Ásatások a tesztpályán
2019. 02 20. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Ásatások a tesztpályán
Javában zajlanak a régészeti feltárások a Zalaegerszegi Járműipari Tesztpályán. Az örökségvédelmi munkálatok célja, hogy a végleges beruházást megelőzően kiderüljön, mit rejt a föld és gyarapodjanak az információk a megyeszékhely múltjáról. Az eddig előkerült leletek azt bizonyítják, hogy a területen már hétezer éve is éltek emberek.
Láthatatlan vacsora
2019. 02 20. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Láthatatlan vacsora
Második alkalommal tartott Láthatatlan vacsorát a Zala Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház. Az érzékenyítő program célja az volt, hogy saját tapasztalatokra építve mutassa be a látássérültek és a vakok mindennapjait.
Farsangi mulatság
2019. 02 20. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Farsangi mulatság
Farsangi mulatságot rendeztek kedden az Apáczai Művelődési Központban. Az eseményen a Kertvárosi Nyugdíjas Klub tagjai különböző kreatív jelmezekben vonultak fel, majd lakomát és bált tartottak.
Szerződést hosszabbítottak
2019. 02 20. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Szerződést hosszabbítottak
Szerződést hosszabbított a férfi kosárlabda NB1-ben szereplő Zalakerámia ZTE KK vezetősége Bencze Tamással. Az ezt rögzítő dokumentumot a napokban írták alá. A tréner újabb megbízatása ezúttal két évre szól.
Felújítások Kaszaházán
2019. 02 19. kedd - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Felújítások Kaszaházán
Jó ütemben halad a városi infrastrukturális fejlesztéssorozat. Kormányzati segítséggel 29 helyszínen parkolókat építenek, járdákat és utakat újítanak fel.
Ápolók napja
2019. 02 19. kedd - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Ápolók napja
Kitüntetéseket adott át a magyar ápolók napja alkalmából a Zala Megyei Szent Rafael Kórház. Az ünnepségen Kossuth Zsuzsannára, az ország első főápolójára és érdemeire emlékezve ismerték el az intézmény öt munkatársát.
Az ápolókat köszöntötte
2019. 02 19. kedd - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Az ápolókat köszöntötte
Az ápolók napja alkalmából köszöntötte a kórházi dolgozókat Vigh László. Az országgyűlési képviselő Kossuth Zsuzsanna születésének évfordulóján idén a Neurológiai Osztály munkatársait látogatta meg.
Egészségnapot tartottak
2019. 02 19. kedd - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Egészségnapot tartottak
A Kölcsey-gimnázium négy csapata bejutott a Semmelweis Orvostudományi Egyetem által szervezett döntőbe. Ennek jegyében egészségnapot tartottak az iskolában. Erre és az országos megmérettetésre Rozmán Szilvia védőnő és Szücs Klára tanárnő készítette fel a diákokat.
További hírek