Zalaegerszegi Televízió |

következik:Műsorújság

Hírek

Sok kicsi...
2019. 05 16. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg, Boncodfölde
Híradó: Sok kicsi...
Már csak néhány nap van hátra az szja-bevallás határidejéig. Aki egyetért a tervezetben foglaltakkal és nem tesz semmit, annak az május 20-a után automatikusan bevallássá válik. Ugyanez a határidő vonatkozik az 1+1 százalékos felajánlásokra.
Zebra-terv
2019. 05 16. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Zebra-terv
A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság is csatlakozott az Országos Balesetmegelőzési Bizottság Zebra-terv nevű akciójához. A kezdeményezés célja, hogy felhívja a figyelmet a közlekedés legvédtelenebb résztvevőire, a gyalogosokra.
Ingyenes nyelvi képzések
2019. 05 16. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Ingyenes nyelvi képzések
Ingyenes nyelvi képzés kezdődött a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum intézményeiben. A zalai megyeszékhelyen és Keszthelyen már zajlanak, Lentiben a következő tanév elején indulnak a felzárkóztatást célzó tanfolyamok. A kedvező lehetőséget három év alatt tíz tagintézményben mintegy ezer diák használhatja ki. A pályázat során erre 140 millió forint áll rendelkezésre.
A legjobb épületgépész
2019. 05 16. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: A legjobb épületgépész
Épületgépész szakmai versenyt nyert Filó Dániel. A Széchenyi-iskola tanulója az érettségi vizsgatárgyak versenyének országos döntőjén szerzett első helyezést. A fiatal továbbtanulását ez az eredmény 100 többletponttal segíti.
Jótékonysági hét
2019. 05 16. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Jótékonysági hét
A jótékonyság jegyében telt a múlt hét a Belga Étteremben. A Zrinszki Alapítvány szervezésében csütörtökön és szombaton teltházas rendezvényeket tartottak. A bevételt mindkét alkalommal karitatív célra ajánlották fel.
Zarándokútra indultak
2019. 05 16. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Zarándokútra indultak
Ismét országjáró zarándokútra indult a roma áldott kereszt. Ennek egyik állomásaként Zalaegerszegen mondtak imát szerdán a Mária Magdolna plébániatemplomban, majd egy családot látogattak meg.
Foglalkoztatási Fórum
2019. 05 15. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Foglalkoztatási Fórum
A foglalkoztatásról szervezett konferenciát a Kontakt Humán Szolgáltató Nonprofit Kft. a Kamarák Házában. A fórumot - a vállalkozások igényeire alapuló fejlesztési program részeként - negyedszer rendezték meg az ágazat képviselőinek.
Népművelők találkoztak
2019. 05 15. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Népművelők találkoztak
A Magyar Népművelők Egyesülete 36. alkalommal tartja ezekben a napokban rendes éves találkozóját. Ezúttal Zalaegerszeg adott otthont a szakma képviselőinek, hogy megvitassák egymással tapasztalataikat.
További hírek