Zalaegerszegi Televízió |

következik:Műsorújság

Hírek

Az államalapítást ünnepelték
2016. 08 22. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Az államalapítást ünnepelték
Több helyszínen ünnepelték az államalapítást pénteken és szombaton Zalaegerszegen. Az előestén - a hagyományoknak megfelelően - ezúttal is a csácsi Szent István szobornál gyűltek össze az emlékezők. A programok augusztus 20-án szentmisével és kenyérszenteléssel folytatódtak.
Kenyérfesztivál
2016. 08 22. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Kenyérfesztivál
A szentmisét követően az ünnepi programok a Göcseji Falumúzeumban folytatódtak, ahol a hagyományokhoz híven kenyérfesztivál várta az érdeklődőket. Itt a vidám családi programok mellett felszelték a zalai magyarok kenyerét is.
Emlékkő
2016. 08 22. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Emlékkő
Az államalapításról Zalaegerszeg valamennyi városrészében megemlékeztek, így Andráshidán is, ahol Szent István királyunk tiszteletére húsz évvel ezelőtt avattak kőszobrot. A jubileum alkalmában ünnepségre hívta az érdeklődőket a településrész önkormányzata és a Keresztury VMK. A programon Balaicz Zoltán polgármester is részt vett.
Besenyői ünnep
2016. 08 22. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Besenyői ünnep
Vidám családi napot tartottak szombaton Zalabesenyőben. Ennek részeként a helyi nyugdíjasklub tagjai megemlékeztek Szent Istvánról. Az immár 20. alkalommal tartott eseményen - a hagyományokhoz híven - a város egykori és jelenlegi vezetői megszegték az új kenyeret. Később gyerek- illetve színpadi programokkal folytatódott a családi délután.
Parki parti
2016. 08 22. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Parki parti
Jószomszédok-parki partit tartottak a hétvégén Csácsbozsokon. A több éves múltra visszatekintő rendezvény a településrész lakóinak kínált tartalmas kikapcsolódást. Az eseményre érkezőket a helyi asszonyok lángos-különlegességekkel és babgulyással vendégelték meg. A fiatalokat kézműves foglalkozások, a felnőtteket pedig színpadi programok szórakoztatták.
Terepen Egerszegen
2016. 08 22. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Terepen Egerszegen
Terepen Egerszegen. Ez volt a neve annak a jótékonysági akadályfutásnak, amit első alkalommal rendeztek Zalaegerszegen. A segíteni szándékozó sportembereket a Gébárti-tóhoz várták.
Támogatnak
2016. 08 19. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Támogatnak
33 ezer 300 forint. Legfeljebb ekkora összegű béren kívüli juttatást kaphatnak idén munkáltatójuktól azok az alkalmazottak, akiknek gyermeke közoktatási intézményben tanul. Az iskolakezdési támogatásból taneszközöket, tankönyveket, illetve ruhát vásárolhatnak.
Béremelés
2016. 08 19. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Béremelés
Három alkalommal emelkedett a dolgozók bére az utóbbi másfél évben a Forest Hungary Kft-nél. A bútoripari cég vezetői úgy látják, csak így van esélyük megtartani a szakképzett munkaerőt. Hosszútávon viszont a minimálbér jelentős emelésére, illetve a járulékok csökkentésére van szükség - vélik a szakemberek.
További hírek