Zalaegerszegi Televízió |

következik:Műsorújság

Hírek

Finisben
2016. 09 30. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó:  Finisben
Éljenek állampolgári kötelességükkel és menjenek el vasárnap szavazni, ugyanis Zalaegerszeg jövője is a tét. Ezzel a gondolattal zárta megyeszékhelyi kampányát a Fidesz.
Kampányzárás
2016. 09 30. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Kampányzárás
A Magyar Szocialista Párt szerint azonban nem a kvóta-referendumról és a menekültekről, sokkal inkább a félelem- illetve a gyűlöletkeltésről szól a népszavazás. A párt országos kampányában csütörtökön Teleki László látogatott Zalaegerszegre. Az országgyűlési képviselő szerint október 2-a egy blöff, ami az igazi problémáktól veszi el a figyelmet.
Szabad Európát akarnak
2016. 09 30. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Szabad Európát akarnak
A fiatalok is kampányoltak. A zalaegerszegi Societas Szervezetének képviselői szerint a népszavazás csupán a valós problémákról, például az oktatásügy helyzetéről tereli el a figyelmet. Ők úgy vélik kortársaik egy szabad, határok nélküli Európában képzelik el jövőjüket, ahol mindenkinek lehetősége van külföldön tanulni és gyakorlatot szerezni, amit később Magyarországon tudnak kamatoztatni. Ezért arra kérik a szavazásra jogosultakat, maradjanak távol október 2-án.
Legszebb konyhakertek
2016. 09 30. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Legszebb konyhakertek
Díjátadóval zárult A legszebb konyhakertek - Magyarország legszebb konyhakertjei verseny Zalaegerszegen. Ezúttal 11 magánszemély és intézmény, köztük több óvoda részesült elismerésben. A megmérettetés két kiemelkedő kertészetét országos minősítésre is felterjesztette a zsűri.
Másokért tettek
2016. 09 30. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Másokért tettek
Átadta a Másokért Emlékplaketteket a Zalaegerszegi Zsidó Hitközség és a "Remény" Támogatási Közalapítvány. A kitüntető címet emberségükkel, példaértékű munkásságukkal ezúttal két magánszemély és egy intézmény érdemelte ki.
Vasárnap is lesz mise
2016. 09 30. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Vasárnap is lesz mise
Vasárnaponként is várja mise a híveket Zala megye legnagyobb egészségügyi intézményében. A Szent Rafael Kórházban október másodikától, a katolikus szertartásrend szerinti istentiszteleteket a szerdaival azonos időpontban, 16 óra 30 perckor Kovács Richárd kórházlelkész tartja.
A népmese napja
2016. 09 30. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: A népmese napja
Ma van a Népmese Napja. 157 éve ezen a napon született Benedek Elek, akit meseíróként a magyar gyermekirodalom egyik megteremtőjeként jegyeznek. Az újságíró, mesegyűjtő- és író születésnapja 2005 óta ünnep Magyarországon. Ilyentájt számtalan oktatási intézményben szerveznek programokat. Mi a Városi Könyvtárban és a Petőfi Iskolában jártunk.
Sportpályát avattak
2016. 09 30. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Sportpályát avattak
Kosárlabda pályát avattak ma délelőtt a Zrínyi gimnázium udvarán. A legújabb sportlétesítményt - mint ahogy eddig is - a Csány szakközépiskola diákjaival közösen használják majd a tanulók. A beruházást a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségén kívül helyi vállalkozók és a város támogatta.
Sportoltak
2016. 09 30. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Sportoltak
19 országban közel egymillió diák mozgott egyszerre ma, az Európai Diáksport Napon. A kezdeményezés célja, hogy a gyerekek kedvet kapjanak a testmozgáshoz. A programban zalaegerszegi iskolák is részt vettek.
További hírek