Zalaegerszegi Televízió |

következik:Műsorújság

Hírek

Döntöttek
2016. 10 26. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó:  Döntöttek
Önkormányzati tulajdonba kerül a Kispáli összekötő út, ami teljes mértékben megújul. Ez a beruházás az északi ipari parkban - 40 milliárd forintból megvalósuló - járműipari tesztpálya megközelítését szolgálja majd. Többek között erről döntött legutóbbi ülésén a város közgyűlése. A részletekről ma tájékoztatták a sajtó munkatársait.
Határoztak
2016. 10 26. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Határoztak
Az MSZP Zalaegerszegi szervezete ugyancsak sajtótájékoztatót tartott a közgyűlésen elhangzottakról. Kiss Ferenc önkormányzati képviselő szerint kevés hozzászólás és vita jellemezte a legutóbbi döntéshozatalt.
Vállalkozz digitálisan!
2016. 10 26. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Vállalkozz digitálisan!
A hazai mikro-kis- és középvállalkozásokra jellemző, hogy a lehetőségekhez képest kevésbé ismerik, vagy korlátozottan használják a korszerű infokommunikációs technológiákat. Ezen szeretne változtatni a "Vállalkozz digitálisan!" elnevezésű uniós projekt, melynek célja, a magyar kkv-ék informatikai képességeinek fejlesztése és javítása.
Helyből jobb!
2016. 10 26. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Helyből jobb!
Helyből jobb! címmel termelőknek szóló szakmai fórumot tartottak ma a Keresztury VMK-ban. Az országos rendezvénysorozat célja, hogy tájékoztatást nyújtson az új, illetve a már meglévő vállalkozásoknak a rájuk vonatkozó jogszabályokról, illetve lehetőségekről.
Hallhatóan
2016. 10 26. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Hallhatóan
Hallásvédelmi szakmai napot szervezett a Zala Megyei Kormányhivatal. A rendezvényen olyan munkáltatók, orvosok és munkavédelmi szakemberek tartottak előadást, akik a munkahelyi egészség és biztonság megteremtése érdekében dolgoznak.
Szemünk fénye
2016. 10 26. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Szemünk fénye
Október hagyományosan a Látás Hónapja. A szakboltok jelentős része különféle kedvezményekkel igyekszik rávenni az embereket arra, hogy figyeljenek oda szemük egészségére. Látásunk nem csak az életminőségre van hatással, de jelezhetik más betegségek megjelenését is.
Emlékezés
2016. 10 26. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Emlékezés
Budapesten kívül vidéken, így Zalaegerszegen is zajlottak az események 1956-ban. A forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából ezeket a történéseket elevenítették fel a Deák Könyvtárban tartott kerekasztal konferencián.
Elismerések
2016. 10 25. kedd - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó:  Elismerések
Több évtizedes munkásságuk elismeréseként 35 pedagógust részesítettek díszokleveles kitüntetésben ma Zalaegerszegen. Rajtuk kívül további 15 oktató vehetett át Szolgálati Érdemérmet a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben.
További hírek