Zalaegerszegi Televízió | ..

következik:Műsorújság

Hírek

Értesítenek
2016. 07 26. kedd - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Értesítenek
Megkezdte a folyószámla-kivonatok és a késedelmipótlék-értesítők kiküldését a Nemzeti Adó-és Vámhivatal. Ezt azok kapják, akik legalább egy adónemben több mint ezer forinttal tartoznak vagy túlfizetésük van. Az egyenleg megállapításánál a NAV a számla 2015. december 31-ei állapotát veszi alapul.
Jó termés várható
2016. 07 26. kedd - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Jó termés várható
Jó termés várható ezen a nyáron a takarmányozásra szánt kukoricából. Az elmúlt hetek időjárása ugyanis kedvezett a szántóföldi növénynek, ami bizakodásra ad okot- tájékoztatta Híradónkat Gyergyák Szabolcs mezőgazdasági vállalkozó. A csemegekukorica is már hetek óta kapható a zalaegerszegi piacon.
Előzetesben marad
2016. 07 26. kedd - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Előzetesben marad
Előzetes letartóztatásban marad a Hock János utcai gyilkosság gyanúsítottja. Mint ismert július 3-án holtan találtak otthonában egy 67 éves asszonyt, akit feltehetőleg brutálisan öltek meg. A feltételezett elkövető a bíróság július 9-ei döntése ellen fellebbezett, amit a Zalaegerszegi Törvényszék elutasított. Ennek értelmében az elsőfokú végzés marad érvényben.
Kullancsinvázió
2016. 07 26. kedd - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Kullancsinvázió
Kullancsinvázió fenyegeti Magyarországot, így Zala megyét is, ami a legveszélyeztetettebb területek közé tartozik. Évente csak a Lyme-kórral közel tízezer ember fertőződik meg. A szakemberek a megelőzésre hívják fel a figyelmet.
Idén is pályáznak
2016. 07 26. kedd - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Idén is pályáznak
Idén is indul a Keresztury VMK a Cseh Tamás Program kluboknak meghirdetett pályázatán. A támogatás célja, hogy a fővároson kívül minden megyében legalább egy olyan könnyűzenei koncerthelyszín működjön, ahol az élőzenei fellépéseket vállaló előadók rendszeresen megmutatkozhatnak. A pályázat beadásának határideje augusztus 31-e.
Csárdáskirálynő
2016. 07 26. kedd - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Csárdáskirálynő
Kálmán Imre legnépszerűbb operettjét, a Csárdáskirálynőt mutatja be a héten a 10 éves Kvártélyház. A háromfelvonásos mű is jubilál idén, mivel éppen 100 évvel ezelőtt láthatta először a közönség a romantikus zenedarabot. Zalaegerszegen 10 előadás várja a színház kedvelőit.
Pallérozódnak
2016. 07 26. kedd - 18:00 Nova
Híradó: Pallérozódnak
Harmadik alkalommal rendeznek gyermekeknek szóló színjátszótábort Nován. A péntekig tartó foglalkozásokat ezúttal is Ecsedi Erzsébet, a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház színművésze, valamint lánya, Csenge vezeti.
Erősítettek
2016. 07 26. kedd - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Erősítettek
Egy litván és egy amerikai légióst szerződtetett a ZTE KK szakmai vezetése a következő szezonra. A játékosok szeptember elsejével kezdenek, a többiek addig felkészítő edzéseken vesznek részt.
Kiemelt szerepben
2016. 07 25. hétfő - 18:00 Tusnádfürdő-Zalaegerszeg
Híradó: Kiemelt szerepben
Kiemelt szereplője volt a hétvégén zárult 27. Bálványosi Nyári Szabadegyetemnek Zalaegerszeg. A megkülönböztetett figyelemnek köszönhetően több fontos együttműködést sikerült kialakítani. Ezekből a későbbiekben a település turisztikai és gazdasági szereplői egyaránt profitálhatnak.
További hírek