Zalaegerszegi Televízió |

következik:Műsorújság

Hírek

Innovációs fórum
2019. 02 14. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Innovációs fórum
Fórumot szervez országszerte az Innovációs és Technológiai Minisztérium, valamint a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal. Ennek jegyében a Kamarák Házában intézményvezetők, vállalkozók, egyesületek és diákok tájékozódtak a Magyarországon újjá- szerveződő ökoszisztémáról és a legújabb pályázati lehetőségekről.
Legnagyobb adózók
2019. 02 14. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Legnagyobb adózók
A legnagyobb zalaegerszegi adózókat köszöntötték a Díszteremben. Az eseményre ezúttal is 25 cég képviselőjét hívták meg.
Térköves parkolók
2019. 02 14. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Térköves parkolók
Térköves parkolókat adtak át a Kinizsi utcában. A beruházás összege meghaladja a 20 millió forintot. Az itteni útszakasz hamarosan, további 40 milliós ráfordítással új aszfaltburkolatot is kap.
Jelentkezési határidő
2019. 02 14. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Jelentkezési határidő
Két nappal kitolta az egyetemi és főiskolai jelentkezések határidejét az Oktatási Hivatal. Erre eredetileg péntekig volt lehetőség. Akadnak, akik még az utolsó pillanatokban is mérlegelik a megjelölni kívánt intézmények sorrendjét.
Rajzpályázatot hirdetnek
2019. 02 14. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Rajzpályázatot hirdetnek
Idén is rajzpályázatot hirdet gyerekeknek az országos, valamint a Zala Megyei Baleset-megelőzési Bizottság. "A mobil várhat" című felhívásra három kategóriában, óvodások, alsó- illetve felső tagozatos általános iskolások jelentkezését várják. A pályamunkákat A/4-es vagy A/3-as méretben többek között grafittal, színes ceruzával, zsírkrétával, temperával és szénrajzzal lehet elkészíteni. A műveket április 26-áig kell eljuttatni a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottságához.
Valentin-nap
2019. 02 14. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Valentin-nap
Február 14-e Bálint, illetve Valentin-nap. A kilencvenes évek óta - angolszász mintára - Magyarországon is a szerelmesek ünnepévé vált. Köszönhetően a közösségi médiának, az amerikai filmeknek és a kereskedőknek. Sokan vannak, akik ebből az alkalomból ajándékkal kedveskednek párjuknak, ám szép számmal akadnak, akik mesterkéltnek tartják és vitatják létjogosultságát.
Egerszeg Rádió mobilapplikáció
2019. 02 14. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Egerszeg Rádió mobilapplikáció
Elkészült az Egerszeg Rádió mobilapplikációja. Akik okostelefonjukon szeretnék hallgatni a híreket és a legjobb zenéket, azok a rádió közösségi oldalán található hivatkozás segítségével ingyen letölthetik az alkalmazást. Így a leggyorsabban tájékozódhatnak a közlekedésről, a rendezvényekről és a várost érintő eseményekről.
További hírek