Zalaegerszegi Televízió |

következik:Műsorújság

Hírek

Roham az autókereskedőknél
2019. 07 16. kedd - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Roham az autókereskedőknél
Nagy az érdeklődés a családok autóvásárlási támogatása iránt. Július 1-je óta többezren igényelték a kedvezmény érvényesítéséhez szükséges okiratot. A támogatás akkor jár, ha a családban már legalább három gyermeket nevelnek, vagy az édesanya a harmadikat várja, és már betöltötte a várandósság harmadik hónapját. A legfeljebb 2,5 millió forintos hozzájárulás legalább hétszemélyes új autó vásárlásához kérhető, összege az autó vételárának maximum a felét teheti ki.
Törvénykezési szünet
2019. 07 16. kedd - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Törvénykezési szünet
Elkezdődött az egy hónapos törvénykezési szünet a bíróságokon. Idén július 16-tól augusztus 20-ig tart a nyári tárgyalásmentes időszak. Ez idő alatt a soron kívüli vagy más rövid határidőhöz kötött ügyek kivételével nem tárgyalnak. Büntetőügyekben a bíróságok folyamatosan ellátják a törvényi feladataikat, a határidők számítását a törvénykezési szünet nem érinti. Ebben az egy hónapban a Zalaegerszegi-, a Nagykanizsai- és a Keszthelyi Járásbíróságon továbbra is lesz Ügyfélsegítő nap. A törvénykezési szünet alatt megszakítás nélkül működik a bírósági közvetítés is.
Kifogásolják
2019. 07 16. kedd - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Kifogásolják
Bírálja a Magyar Olaj- és Gázipari Múzeum közelmúltban megnyitott kiállítását a Zalaegerszegi Zsidó Hitközség és a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetségének Zala megyei szervezete. Mint mondják, itt Horthy Miklóst olyan piedesztálra emelik, ami megtévesztő és elfedi az egykori kormányzó személyes felelősségét a zsidó deportálásokról.
Kézhez kapták
2019. 07 16. kedd - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Kézhez kapták
Nyelvvizsga-bizonyítvány átadó ünnepséget tartottak hétfőn Zalaegerszegen. Az eseményen a Petőfi és a Dózsa-iskola nyolcadikos végzős tanulói vehették át oklevelüket.
Népi gyermekjáték-olimpia
2019. 07 16. kedd - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Népi gyermekjáték-olimpia
Különleges vetélkedőt tartottak a Göcseji Falumúzeumban, ahol harmadik alkalommal rendezték meg a népi gyermekjátékok olimpiáját. A program egyben a negyedik Göcseji Dombérozó zalaegerszegi állomása volt.
Arattak Nován
2019. 07 16. kedd - 18:00 Nova
Híradó: Arattak Nován
Harmincegyedik alkalommal szervezték meg a Göcseji Aratónapokat Nován. A nagymúltú hagyományőrző vetélkedőre az egész megyéből jelentkeztek csapatok. A háromnapos rendezvény a IV. Göcseji Dombérozó része volt.
Teskándi falunap
2019. 07 16. kedd - 18:00 Teskánd
Híradó: Teskándi falunap
Falunapot tartottak hétvégén Teskándon, ahol a település apraja-nagyja szórakozhatott a változatos programokon. Itt többek között főzőverseny, kulturális- és sportesemények színesítették a műsort.
További hírek