Zalaegerszegi Televízió |

következik:Műsorújság

Hírek

Elkészült a kápolna
2019. 08 15. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Elkészült a kápolna
Elkészült a zalai megyeszékhelyen a Boldogasszony Kápolna. A Makovecz Imre által tervezett épület megvalósításához szükséges forrást - mintegy 100 millió forintot - magánszemélyek és a magyar kormány biztosította.
Zajlanak a munkálatok
2019. 08 15. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Zajlanak a munkálatok
Zajlanak a duális szakképző központ leendő üzemcsarnokának előkészítő munkálatai. Jelenleg a volt Petőfi laktanya egykori parancsnoki helyiségét bontják, ahol néhány hónapon belül elkezdődik az új 1400 négyzetméteres létesítmény építése. A beruházást a Településfejlesztési Operatív Program forrásaiból finanszírozzák.
Tudásukat bővítették
2019. 08 15. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Tudásukat bővítették
Első alkalommal rendeztek Tudásbővítő Fórumot Zalaegerszegen. A programot egy osztrák-magyar határokon átívelő pályázat tette lehetővé. A szervezők a kéthetente jelentkező rendezvénnyel az idősklubok tagjait szólítják meg.
TISPOL-akció
2019. 08 15. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: TISPOL-akció
TISPOL SPEED néven közlekedésbiztonsági ellenőrzést tart a rendőrség egész Magyarország területén. Az európai kampány elsősorban a megengedett legnagyobb sebességet túllépő járművek vezetőinek kiszűrésére irányul.
Eredményes munka
2019. 08 15. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Eredményes munka
Felére esett vissza a regisztrált bűncselekmények száma az elmúlt években. A javuló rendőrségi eredményekhez nagyban hozzájárul a polgárőrök munkája. Az Országos Rendőr-főkapitányság az Agrárminisztériummal közösen szeptembertől új programot hirdet, melynek célja a külterületi jogsértések visszaszorítása lesz. Ebben stratégiai partnerként az önkéntesekre is számítanak.
Fórum a betegbiztonságról
2019. 08 15. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Fórum a betegbiztonságról
Betegbiztonsági fórumot tartottak a Keresztury VMK-ban. A Te is tehetsz érte! címmel meghirdetett országos lakossági kampányon oktatófilmek, előadások és egészségügyi szűrések várták az érdeklődőket. A program célja a tudatosság növelése azokban a témákban, ahol egyéni döntéseken is múlhat az egészség.
Elkezdték a beruházást
2019. 08 14. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Elkezdték a beruházást
Elkezdték a Mindszenty iskola tornatermének építését, amely várhatóan 2020 októberéig tart. Ez alatt az idő alatt a Zárda és a Mátyás király utcában nehezebb lesz a közlekedés. A kivitelezők kérik a környéken lakók és dolgozók megértését.
Felújították az Arany János utcát
2019. 08 14. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Felújították az Arany János utcát
288 millió forintból elkészült az Arany János utca teljes rekonstrukciója. A szakemberek a mintegy másfél kilóméteres szakaszon kicserélték a közműveket és új aszfaltburkolatot építettek. A kivitelezés több ütemben zajlott.
Támogatás az iskolakezdéshez
2019. 08 14. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Támogatás az iskolakezdéshez
Gyermekenként 10 ezer forinttal segíti a Zalaegerszegi Család- és Gyermekjóléti Központ a nehéz sorsú családok iskolakezdését. A támogatást ezúttal 125-en vehették kézhez. Az ehhez szükséges anyagi forrást a megyeszékhely önkormányzata biztosította.
További hírek