Zalaegerszegi Televízió |

következik:Műsorújság

Hírek

Tőkeinjekció
2017. 01 20. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Tőkeinjekció
Több, mint 30 millió forintot nyert az Esély Európára Egyesület a kormány által hirdetett "Védőháló a családokért" pályázaton. A szervezet egyike annak az országosan másfélszáz kérelmezőnek, aki támogatást kapott a hatmilliárd forintos keretösszegből.
Meghibásodott
2017. 01 20. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Meghibásodott
Meghibásodott az a termálkút Pózván, ami a kórház épületének fűtését és a Zalaegerszegi Termálfürdő vízét biztosítja. A probléma tegnap délelőtt jelentkezett. Akkor a gépészek és a vendégek egyaránt észlelték, hogy lehűlt a víz. Tóth István, a fürdő értékesítési menedzsere híradónknak elmondta: azóta szakemberek dolgoznak azon, hogy megoldódjon a probléma. A hiba elhárításáig a fürdő zárva tart.
Drágulhat
2017. 01 20. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Drágulhat
Idén növekedett a minimálbér és a garantált bérminimum, ám a sütőipari dolgozók fizetésemelése a pékáru drágulásához vezethet. A pékszövetség szerint, ez akár 30 százalékos áremelést is jelenthet.
Segítenek
2017. 01 20. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Segítenek
Több, mint 4 millió adózónak készíti el idén a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a személyijövedelemadó-bevallási tervezetet. Ez alól az egyéni vállalkozók, a mezőgazdasági őstermelők és az áfa fizetésre kötelezett magánszemélyek jelentenek kivételt. Nekik ettől az évtől a 16SZJA jelű nyomtatványt kell kitöltve eljuttatniuk a hivatalnak. Azok, akik élnek a NAV által kínált lehetőséggel március 15-étől az ügyfélkapujukon keresztül megnézhetik a tervezetet.
Osztályoztak
2017. 01 20. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Osztályoztak
A 2016/17-es tanév felénél tartanak a diákok. Ez azt jelenti, az általános- és középiskolások ma záróosztályzatot kaptak. A mostani érdemjegyek a továbbtanulás miatt a nyolcadik osztályosok számára különösen fontosak.
Jutalom
2017. 01 20. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Jutalom
Országosan is egyedülálló akcióba fogott a városi diákönkormányzat és egy helyi vállalkozás. A fiatalok a jeles bizonyítványt szerző középiskolásokat egy kártyával jutalmazzák. Ez meghatározott számú térítésmentes ital elfogyasztására jogosítja tulajdonosát az egyik közkedvelt belvárosi kávézóban.
Caffart
2017. 01 20. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Caffart
A Bajai Képzőművészeti Egyesület gyűjteményes kiállításával kezdődött Zalaegerszeg Kultúranapi programsorozata. A dél-magyarországi városban hetedik alkalommal rendeztek nyáron nemzetközi művésztelepet. Az itt született alkotásokat február 18-ig láthatják az érdeklődők.
További hírek