Zalaegerszegi Televízió |

következik:Műsorújság

Hírek

Adomány
2018. 06 18. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Adomány
Ismét adományt kapott a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Gyermekosztálya. Most egy több, mint 150 éves múlttal rendelkező egészségvédő szereket forgalmazó nemzetközi nagyvállalat nyújtott segítő kezet.
Hagyományőrzés kétkeréken
2018. 06 18. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Hagyományőrzés kétkeréken
Emléktúrát tartott a Zalai 47. Honvédzászlóalj Hagyományőrző Egyesület. A szervezet most részben azt az útvonalat járta be, melyet névadó elődeik gyalog megtettek. A tagok szombaton a Polgármesteri Hivatal elől kerékpárral indultak.
Vakációztak
2018. 06 18. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Vakációztak
Vakáció néven rendezett gyerekprogramot hétvégén a Zalaegerszegi Család- és Gyermekjóléti Központ. Ezt az "Élő kapcsolat" - óvodai, iskolai szociális segítő tevékenység megvalósítása című uniós projekt keretében szervezték.
Ünnepeltek
2018. 06 18. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Ünnepeltek
Antal-napi búcsút tartottak vasárnap a Jánkahegyen. A Kápolna téren mintegy 120 hívő gyűlt össze. A több, mint 20 éves múltra visszatekintő rendezvényen Lendvai Zoltán rédicsi plébános celebrálta a szentmisét. Az érdeklődők ezt követően a Gyuri Csárdához vonultak, ahol megáldották a Szent György emlékművet.
Kalandoztak
2018. 06 18. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Kalandoztak
Kutya jó kalandok címmel harmadik alkalommal szervezett játszóházat hétvégén a Zalai Kutyasuli. A programnak ismét a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár adott helyet.
Musical koncert
2018. 06 18. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Musical koncert
Évadzáró koncertet adott a Zalaegerszegi Városi Vegyeskar a hangversenyteremben. A repertoárt könnyed és vidám dalokból válogatták össze, ezért a legismertebb musicalekből és filmzenékből csendültek fel részletek. Az énekkar mellett az idén húsz éves Happy Singers Quartett, valamint Hegedüs Gábor harsona- és zongoraművész illetve Persa-Greiling Krisztina lépett színpadra.
Különleges épület
2018. 06 15. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Különleges épület
Ez év végére csaknem 50 százalékos készültségben lesz a Zalaegerszegen épülő, Európában is egyedülálló járműipari próbapálya. Az önvezető autók tesztelése viszont már az ősszel elkezdődhet. Ehhez kapcsolódóan bemutatták azt az épületet, amely a jövőben hazai és nemzetközi autóipari konferenciák helyszínéül szolgál majd.
További hírek