Zalaegerszegi Televízió | ..

következik:Műsorújság

Hírek

Felújították
2016. 07 27. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Felújították
Felújították a kegyeleti szolgáltatások ügyfélszolgálati irodáját. A Városgazdálkodási Kft. ezentúl kulturált, ügyfélbarát környezetben, az eddigihez hasonló termékkínálattal, színvonallal és árakkal várja a lakosságot immár a Rákóczi utca felőli bejáraton.
Közepes a pollenterhelés
2016. 07 27. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Közepes a pollenterhelés
Közepes a pollenterhelés Zalaegerszegen - derül ki a népegészségügyi szolgálat legfrissebb adataiból. A csalánfélék, a pázsitfű, az üröm és a lórom pollenjei okozhatnak panaszokat az allergiában szenvedőknek. Egyelőre alacsony szinten regisztrálták a parlagfű virágporát, ám a szakemberek szerint 2 hét múlva gondot okozhat az arra érzékenyeknél.
Életmentés
2016. 07 27. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Életmentés
Véradó hetet tart a Magyar Vöröskereszt Zala Megyei Szervezete Zalaegerszegen. Hagyományos nyári akciójukkal a folyamatos vérellátást kívánják biztosítani. A városban évente 4 ezer egységnyi vérre, azaz a lakosság ötödének a karnyújtására van szükség. A program első napján több mint 100-an segítettek.
Pont Ott Parti
2016. 07 27. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Pont Ott Parti
Nyilvánosságra hozták a felsőoktatási felvételi ponthatárokat. Ezzel 111 ezer diák továbbtanulási lehetősége dőlt el. A legtöbben mérnök és pedagógusképzésre jutottak be, de népszerű volt a gazdálkodástudomány és az informatika szak is. A fiatalok Zalaegerszegen közösen várták az eredmények kihirdetését.
Felvételt nyertek
2016. 07 27. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Felvételt nyertek
A magas pontszám ellenére a tavalyihoz képest 9 százalékkal több, összesen 187 elsőéves hallgató nyert felvételt a Budapesti Gazdasági Egyetem zalaegerszegi gazdálkodási karára. A legtöbben a pénzügy és számvitel, valamint a gazdálkodási és menedzsment alapszakokat jelölték meg.
Növekvő igények
2016. 07 27. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Növekvő igények
Jóval magasabb összegeket kereshetnek a minimálbérnél az idénymunkát vállaló fiatalok. A megnövekedett diákmunkaerő-kereslet következtében ez akár húsz százalékos emelkedést is jelent. Szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy a munkaerőhiány miatt a cégek hamarosan a korábban főállású munkaköröket is diákokkal töltik fel.
Fórumra hívják a lakosságot
2016. 07 27. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Fórumra hívják a lakosságot
A buszközlekedés jövőjéről tartanak ismét lakossági fórumot július 28-án, csütörtökön. Zalaegerszeg közösségi közlekedése hamarosan megújul, így emelkedik a színvonal és utasbarátabbá válik a szolgáltatás. A hálózat módosításának tervei már elkészültek. Ezek alapján az eddig érintetlen területeket is bevonják majd a közlekedésbe.
Születés Hete
2016. 07 27. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Születés Hete
Tartalmas kikapcsolódást és széles körű tájékozódási lehetőséget kínál az augusztus harmadikán kezdődő Születés Hete programsorozat Zalaegerszegen. A rendezvény ezúttal is a Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület és a Zala Megyei Család-, Esélyteremtési és Önkéntes Ház közreműködésével valósul meg.
Értesítenek
2016. 07 26. kedd - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Értesítenek
Megkezdte a folyószámla-kivonatok és a késedelmipótlék-értesítők kiküldését a Nemzeti Adó-és Vámhivatal. Ezt azok kapják, akik legalább egy adónemben több mint ezer forinttal tartoznak vagy túlfizetésük van. Az egyenleg megállapításánál a NAV a számla 2015. december 31-ei állapotát veszi alapul.
További hírek