Zalaegerszegi Televízió |

következik:Műsorújság

Hírek

Tisztújítás
2016. 09 27. kedd - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Tisztújítás
Tisztújító küldöttgyűlést tartott ma délután a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A rendezvényen részt vett Parrag László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. A június vége óta tartó jelölési és választási folyamat eredményeként 54 küldött dönthetett a zalai szervezet tisztségviselőiről. A résztvevők újabb négy évre Mazzag Ferencet választották elnöknek, aki ezzel a negyedik ciklusát kezdi.
Kampányolnak
2016. 09 27. kedd - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Kampányolnak
Mondjunk igent Európára. Ezzel a felhívással járja az országot a Magyar Liberális Párt. Az ellenzék szembehelyezkedik a kormány álláspontjával. Szerintük ugyanis a népszavazás nem a menekültekről szól, hanem arról, hogy Európán belül vagy kívül képzeljük el a jövőnket.
Felmérnek
2016. 09 27. kedd - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó:  Felmérnek
Mikrocenzust, azaz népesség-összeírást tart a Központi Statisztikai Hivatal október 1-je és november 8-a között. Idén először, az adatfelvétel kizárólag elektronikusan történik. Az összeírás az ország 2148 településén 440 ezer magánháztartást érint, emellett 500 intézetet is megkérdeznek.
Veszélyes vetélkedő
2016. 09 27. kedd - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Veszélyes vetélkedő
Veszélyes áruk vasúti szállításának ellenőrei versengenek egymással két napon át Zalaegerszegen. Az első alkalommal rendezett országos vetélkedőn a fővárosi és a 19 megyei katasztrófavédelmi igazgatóság egy-egy csapata vesz részt. 2012 óta ugyanis a veszélyes áruk vasúti szállítását a katasztrófavédők ellenőrzik. A résztvevők tegnap elméleti, ma pedig gyakorlati felkészültségükről adtak számot.
Ismeretbővítés
2016. 09 27. kedd - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó:  Ismeretbővítés
"Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola" címmel kezdődött ismeretterjesztő projekt szeptember 1-jén. A pályázaton alapuló kezdeményezés célja, hogy megalapozza az általános- és középiskolás diákok fogyasztóvédelemmel kapcsolatos tájékozottságát, különös figyelemmel az internet és a közösségi média használatára - tájékoztatott Keszthelyi Nikoletta.
Ünnepeltek
2016. 09 27. kedd - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Ünnepeltek
45 éves a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének Zala Megyei Szervezete. Az évforduló alkalmából a hétvégén megemlékeztek az elmúlt évtizedekről, illetve köszöntötték a kezdetekkor belépett tagokat.
Tudományos esték
2016. 09 27. kedd - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó:  Tudományos esték
Tudományos Esték címen indít közös előadássorozatot a Göcseji Múzeum és a Zalaegerszegi Televízió. A programot szeptember 28-án, 17 órakor Havasi Bálint régész, "A titokzatos kelták régészeti hagyatéka Zalában"címmel indítja. A rendezvény háromhetente várja az érdeklődőket a múzeum Kisfaludi termében. A sorozatot a Zalaegerszegi Televízió rögzíti.
Élj a szíved szerint!
2016. 09 26. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Élj a szíved szerint!
Élj a szíved szerint! címmel megtartották a szív világnapjához kapcsolódó programsorozatot Zalaegerszegen is. Az immár hagyományos rendezvényen díjtalan mérésekkel és előadásokkal várják a látogatókat.
Tehetségválasztó nap
2016. 09 26. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó:  Tehetségválasztó nap
Tehetségválasztó napot tartottak szombaton Zalaegerszegen. A programot a Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ valamint az Új Nemzedék zalaegerszegi Közösségi Tér szervezte. A rendezvény célja az volt, hogy a gyerekeket közelebb hozzák a fejlesztő tevékenységek területén működő szervezetekhez.
Repültek
2016. 09 26. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Repültek
Harmadik alkalommal tartottak családi, repülős nyílt napot Zalaegerszegen. A rendezvényt ezúttal egy szomorú esemény is beárnyékolta. Mint ismert, július 9-én halálos balesetet szenvedett két pilóta a megyeszékhelyen. Az ő tiszteletükre egy profi és egy amatőr emlékversenyt hirdettek a szervezők.
További hírek