Zalaegerszegi Televízió |

következik:Műsorújság

Hírek

Jubileum
2016. 09 22. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Jubileum
Fennállásának 10. évfordulóját ünnepelte a Gasparich úti Idősek Otthona. A jubileum alkalmából nagyszabású rendezvényt tartottak, melyen az ellátottak mellett a hozzátartozók, a civil szervezetek képviselői, valamint a város elöljárói is részt vettek.
Mobelitás
2016. 09 22. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Mobelitás
Mobelitás néven zajlott konferencia a BGE Infocentrumában ma délelőtt. A rendezvény immár harmadszor adott alkalmat arra, hogy kutatók, fejlesztők és a megoldásokat kereső cégek képviselői randevúzzanak egymással. Idén 7 előadó mellett két zalaegerszegi mérnökhallgatókból álló csapat is bemutathatta járműfejlesztési projektjeit.
Határoztak
2016. 09 22. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Határoztak
Négy napirendi pontot tárgyalt ma Zala Megye Közgyűlése. Elfogadták többek között az elnöki beszámolót, az önkormányzat 2016-os költségvetésének módosítását, valamint jóváhagyták a megyei önkormányzat által benyújtott projekteket.
Kérdőjelek
2016. 09 22. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Kérdőjelek
"Az igazságszolgáltatás céljaival összeegyeztethetetlen és olyan értékeket rombol, melyekről eddig azt gondoltuk, hogy érinthetetlenek" - mondta Mihályi Mónika. A Zalaegerszegi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság elnöke azokkal a jogszabálytervezetekkel kapcsolatban fogalmazott így, melyekkel nem ért egyet.
Pihenőn a kombájnok
2016. 09 22. csütörtök - 18:00 Bak
Híradó:  Pihenőn a kombájnok
Befejeződött Zalában az aratás - tájékoztatott Balogh Rudolf a Baki Agrocentrum vezetője. A gazdák a kedvező időjárásnak köszönhetően szinte mindenhol elégedettek a terméssel. A legfontosabb növényekből, búzából, árpából és repcéből a hozamok jól alakultak.
Érdemes regisztrálni
2016. 09 22. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó:  Érdemes regisztrálni
Még regisztrálhatnak azok a civil szervezetek, melyek 2017-ben részesülni szeretnének az 1 százalékos felajánlásokból. Ehhez a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál a 16EGYREG nevű adatlapot kell kitölteni. A kérelmeket szeptember 30-ig elektronikus úton lehet benyújtani.
Újra az iskolapadban
2016. 09 22. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Újra az iskolapadban
Folytatódik a Szenior Akadémia rendezvénysorozata. A nyitóelőadást ma tartották a Budapesti Gazdasági Egyetem zalaegerszegi gazdálkodási karán. Az intézmény két évvel ezelőtt csatlakozott a programhoz, melyben akkor társszervezőként szerepelt, ám ettől a félévtől a teljes szemeszter házigazdája.
Szocialista javaslatok
2016. 09 21. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Szocialista javaslatok
Az építményadó eltörlését javasolja az MSZP. Ezt a párt képviselői a legutóbbi közgyűlésen elhangzottakra alapozza. A költségvetésből kiderült ugyanis, hogy jogszabályi változások miatt az adóbevételek időarányosan némiképp elmaradtak a tervezetthez képest. Többek között erről számolt be keddi sajtótájékoztatóján az ellenzék.
További hírek