Zalaegerszegi Televízió |

következik:Műsorújság

Hírek

Élj a szíved szerint!
2016. 09 26. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Élj a szíved szerint!
Élj a szíved szerint! címmel megtartották a szív világnapjához kapcsolódó programsorozatot Zalaegerszegen is. Az immár hagyományos rendezvényen díjtalan mérésekkel és előadásokkal várják a látogatókat.
Tehetségválasztó nap
2016. 09 26. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó:  Tehetségválasztó nap
Tehetségválasztó napot tartottak szombaton Zalaegerszegen. A programot a Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ valamint az Új Nemzedék zalaegerszegi Közösségi Tér szervezte. A rendezvény célja az volt, hogy a gyerekeket közelebb hozzák a fejlesztő tevékenységek területén működő szervezetekhez.
Repültek
2016. 09 26. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Repültek
Harmadik alkalommal tartottak családi, repülős nyílt napot Zalaegerszegen. A rendezvényt ezúttal egy szomorú esemény is beárnyékolta. Mint ismert, július 9-én halálos balesetet szenvedett két pilóta a megyeszékhelyen. Az ő tiszteletükre egy profi és egy amatőr emlékversenyt hirdettek a szervezők.
Szüreti vigalom
2016. 09 26. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Szüreti vigalom
Tizenhatodik alkalommal rendeztek szüreti vigasságot Botfán. A városrész lakói a sportpályától indulva végigvonultak a településen. A dalokkal és táncokkal színesített programot mindenhol lelkes tömeg fogadta.
Felvonultak
2016. 09 26. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Felvonultak
Szüreti mulatságot tartottak Szenterzsébethegyen is. A program a hagyományokhoz híven felvonulással kezdődött. A településrész lakói az Y elágazóból indulva Vorhotára, Öreghegyre, Újhegyre, majd Szenterzsébethegyre vonultak feldíszített traktorjaikkal. A népes tömeget lelkesen fogadták a helyiek. A szüret hajnalig tartó bállal zárult.
Daloltak
2016. 09 26. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Daloltak
A zalabesenyői településrész sem pihent a hétvégén. Itt a helyi nyugdíjasok immár hatodik alkalommal szerveztek dalos találkozót. A rendezvényen a Besenyői Szivárvány Dalkör mellett más településrész csoportjai is színpadra léptek. Mások mellett a gellénháziak, a ságodiak, a landorhegyiek és az andráshidaiak szórakoztatták műsorukkal a közönséget.
Évadnyitó
2016. 09 26. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Évadnyitó
Évadnyitót tartott a Griff Bábszínház. A társulat három új bemutatóval indította a szezont. A pénteki Lúdas Matyi előadás után, szombaton az Aprók Színháza sorozat részeként a Piroskaland című darabot mutatták be.
Népszavazás
2016. 09 23. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Népszavazás
Jövő hétvégén, azaz október 2-án népszavazás lesz Magyarországon. Az állampolgárok a következő kérdésre válaszolhatnak: "Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?”
További hírek