Zalaegerszegi Televízió |

következik:Műsorújság

Hírek

Lakhatás
2016. 12 08. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Lakhatás
Ingatlankezelési konferenciát tartottak Zalaegerszegen, melyre az ország több pontjáról érkeztek cégvezetők. Az előadásokon szó esett a megyeszékhely gazdaságnövekedéséről, ingatlanfejlesztésekről és egy önkormányzatokat támogató szoftveres rendszerről is.
Helyi termék munkacsoport
2016. 12 08. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Helyi termék munkacsoport
Állandó gátja a gazdaság fejlesztésének a munkaerőhiány Zala megyében. Ezen szeretne változtatni az a közel egymilliárd forintos projekt, amelyet a megyei önkormányzat koordinál. A foglalkoztatási paktum keretében a helyi termékek előállítására is nagy figyelmet fordítanak. Ezért ma helyi termék munkacsoport alakult Zalaegerszegen.
Találj rá a leendő szakmádra!
2016. 12 08. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Találj rá a leendő szakmádra!
"Találj rá a leendő szakmádra!" címmel várták a végzősöket gyakorlati bemutatóra ma a Széchenyi Iskolában. Az eseményre több programmal is készült az intézmény: nem csak az egyes szakterületek látványos elemeit láthatták az érdeklődők, de két kiállítás is nyílt, emellett egy ledfalat is átadtak.
Ajándékoztak
2016. 12 08. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Ajándékoztak
Rászoruló családoknak szerveztek Mikulás estet szerdán a Keresztury VMK-ban. A névtelenséget kérő önzetlen zalaegerszegiek közel 60 gyermeket ajándékoztak meg.
Rádióztak
2016. 12 08. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Rádióztak
Ismét vendégünk volt a Médiaklub. A fiatalok ezúttal az Egerszeg Rádióba látogattak, ahol megismerkedhettek az élő műsorvezetéssel, a zenei- illetve a hírszerkesztéssel, valamint információt kaphattak a háttérmunkáról is.
Az ötödik pecsét
2016. 12 08. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó:  Az ötödik pecsét
Sánta Ferenc Az ötödik pecsét című regényének színházi változatát mutatják be pénteken a zalaegerszegi teátrumban. Az író egyik legjelentősebb műve a 70 legnépszerűbb magyar regény közé is bekerült. A darabot a Jászai-díjas Csiszár Imre rendezte, a jelmezeket pedig a Kossuth-díjas Szakács Györgyi tervezte. A premierről a pénteki Kultúrkörben láthatnak majd részletes összeállítást.
További hírek