Zalaegerszegi Televízió |

következik:Műsorújság

Hírek

Mérleg
2017. 04 28. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Mérleg
Ezerrel nőtt a munkanélküliek száma Zala megyében. Az elmúlt hónapban mintegy 9000 álláskeresőt regisztrált a Megyei Kormányhivatal. A növekedés oka a közfoglalkoztatási programok zárása és márciusi újraindulása közötti adminisztrációs különbség. A szakemberek szerint a következő hónapban újra a korábbi 5 - 5,5 %-ra csökken a foglalkoztatásra várók aránya.
Aláírták
2017. 04 28. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Aláírták
A közbeszerzési eljárások aktualitásairól és az új törvényről rendeztek fórumot ma a Megyeházán. A szakemberek az elmúlt év tapasztalatairól, az ellenőrzési rendszer változásairól, valamint a jogorvoslatokról tájékozódtak.
Rendkívüli nyitvatartás
2017. 04 28. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Rendkívüli nyitvatartás
A személyijövedelemadó-bevallás közelgő határideje miatt rendkívüli ügyfélfogadást tart a NAV Zala Megyei Adó-és Vámigazgatóságának zalaegerszegi központja. A hosszabbított nyitvatartás május 2-ától egészen május 22-éig tart. Az állampolgárok hétfőtől csütörtökig délelőtt fél 9 és este 6 óra között, valamint pénteken fél9-től fél 12-ig intézhetik bevallással kapcsolatos ügyeiket.
Figyelmeztető emlékezés
2017. 04 28. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Figyelmeztető emlékezés
Ma van a munkabalesetben elhunytak és sérültek nemzetközi emléknapja. Magyarország ehhez a kanadai kezdeményezéshez 2013-ban csatlakozott. Ebből az alkalomból a Zala Megyei Kormányhivatal rendhagyó kiállítást szervezett a Dísz téren. A programmal a szabályok betartására és a munkavédelem fontosságára hívták fel a figyelmet.
Futás a koraszülöttekért
2017. 04 28. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Futás a koraszülöttekért
"Másodszor is célba érünk! Futás a koraszülöttekért" címmel rendeznek május 7-én a Zalaegerszeg-Keszthely közötti távon váltófutást. A Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány tavaly szervezett először hasonló figyelemfelhívó programot. Az idei hatvan kilométeres egyéni- és csapatversenyre több száz indulót várnak. A részletekről sajtótájékoztatón számoltak be az újságíróknak.
Fákat ültettek
2017. 04 28. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Fákat ültettek
Fákat ültettek a pózvai Napraforgó otthon udvarán. A szociális intézményben tartott sajtótájékoztatón elhangzott: a kezdeményezés a Mozgássérültek és Fogyatékkal Élők-, valamint a Látássérültek Egyesületének köszönhető, akik - az adományozáson túl - arra kívánják felhívni a figyelmet, hogy ők is ugyanolyan emberek, mint ép társaik.
Elkezdődött
2017. 04 28. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Elkezdődött
A rossz idő ellenére megnyitotta kapuit a hatodik Pálinka és Mangalica Majális. A gasztronómiai és kulturális fesztivál mintegy 30 ezer négyzetméteren kínál kikapcsolódást a látogatóknak. A négy napos rendezvény helyet ad egyebek mellett főző- és pálinkaversenynek, motoros felvonulásnak és az erős emberek küzdelmének. A fiatalokat koncertek, a családokat játékos programok várják.
További hírek