Zalaegerszegi Televízió |

következik:Műsorújság

Hírek

Elismerték őket
2018. 10 12. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Elismerték őket
Idén is kitüntették azokat a pedagógusokat, akik több évtizede diplomáztak. Az "Idősek Hónapja" rendezvénysorozat részeként immár hagyományosan a városvezetés különböző fokozatú okleveleket adományoz a szépkorú nevelőknek.
Adományozónap
2018. 10 12. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Adományozónap
Megtartotta hagyományos adományozónapját a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei szervezete, a Magyarok Kenyere programhoz kapcsolódóan. A támogatásból ezúttal huszonhat, oktatási és egészségügyi intézmény, illetve hátrányos helyzetűekkel foglalkozó szervezet részesült.
Parkolóval bővült
2018. 10 12. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Parkolóval bővült
Új parkolóhelyeket avattak a Kölcsey gimnáziumban pénteken délelőtt. Az egymillió forintos létesítményt a tankerület és az önkormányzat finanszírozta.
Jótékonykodtak
2018. 10 12. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Jótékonykodtak
Átadták a szeptember 15-én rendezett Kertvárosi Vigasságok jótékonysági főzőversenyéből befolyt összeget. Idén rekordmennyiségű, több, mint 400 ezer forintot gyűjtöttek a résztvevők.
Nincs mentség
2018. 10 12. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Nincs mentség
Egyre több a világhálón elérhető tartalmak miatt indított bírósági eljárás. Sokan meggondolatlanul osztanak meg olyan bejegyzéseket, amelyek rágalmazásnak, hitelrontásnak vagy becsületsértésnek minősülnek. A hatóságok felhívják a figyelmet: az üzenet első közlője és sokadik megismétlője egyaránt büntethető.
Tököt faragtak
2018. 10 12. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Tököt faragtak
Tökfaragásra várták a gyerekes családokat csütörtökön délután az Izsák iskolába. A településrészi önkormányzat és a Csácsbozsoki Művelődési Ház egész ősszel színes programokat kínál a kikapcsolódni vágyóknak.
A fenntarthatóság jegyében
2018. 10 11. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: A fenntarthatóság jegyében
Fenntarthatósági napot szerveztek tavasszal a Zöld Kampuszon. Ennek folytatásaként kétszer három napos tréninget hirdetett a Budapesti Gazdasági Egyetem Zalaegerszegi Gazdálkodási Kara. A szombatig tartó, uniós pénzből megvalósuló rendezvényen a budapesti intézményben tanuló 20 külföldi hallgató bevonásával tartanak műhelymunkákat. A diákok ezeken a foglalkozásokon - csakúgy, mint a múlt héten - a fenntarthatóság, a zöld energiák és a városok jövője témában angol nyelvű előadásokat hallgatnak meg. A fejlesztő tréningeken neves szakemberek vezetésével vesznek részt.
További hírek