Zalaegerszegi Televízió |

következik:Műsorújság

Hírek

Segítenék a fiatalokat
2019. 01 21. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Segítenék a fiatalokat
Lakhatási válság van ma Magyarországon - fogalmazott zalaegerszegi sajtótájékoztatóján Farkas Gergely. A Jobbik országgyűlési képviselője szerint ez a probléma különösen a fiatalokat érinti. A párt szeretné, ha a kormány érdemben foglalkozna ezzel a kérdéssel.
Újabb e-töltők
2019. 01 21. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Újabb e-töltők
Három új, elektromos töltőállomással gazdagodott Zalaegerszeg. Kialakításukat az állami tulajdonú e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. pályázata tette lehetővé. Az új létesítményekkel ötre nőtt az e-autó töltők száma a zalai megyeszékhelyen.
Felvételiztek
2019. 01 21. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Felvételiztek
Szombaton tartották a központi írásbeli felvételi vizsgákat a hat- és nyolcosztályos gimnáziumokban, így a zalaegerszegi intézményekben is. Országszerte mintegy hetvenezer diák adott számot tudásáról.
Példamutató
2019. 01 21. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Példamutató
Az adományozói kultúra népszerűsítése érdekében szervezett vállalkozói vacsorát a Zala Megyei Civil Információs Centrum. A rendhagyó esemény célja a társadalmi felelősségvállalás jó példáinak bemutatása és népszerűsítése volt.
Készülődés a frigyre
2019. 01 21. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Készülődés a frigyre
14. alkalommal szervezett esküvői kiállítást a Családi Intézet. A Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben 25 szolgáltató mutatkozott be, segítve ezzel a házasság előtt állókat. Az esemény a klasszikus értékek jegyében zajlott, így - mások mellett - az Appassionato Vonósnégyes adott műsort.
Őrzik a hagyományt
2019. 01 21. hétfő - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Őrzik a hagyományt
A hagyományos tollfosztást elevenítették fel Zalaegerszegen, a botfai városrészében szombaton. A helyi közösség közel két évtizede rendszeresen ezzel az eseménnyel indítja egész éves programsorozatát.
További hírek