Zalaegerszegi Televízió |

következik:Műsorújság
05:00
Híradó
a heti Híradók ismétlése
06:30
Mesesarok
a heti mesék gyűjteménye
07:00
Egerszegi Esték
Közéleti magazin (ism.)
07:30
Mérleg
Gazdasági magazin (ism.)

Hírek

Fejlődő haderő
2019. 07 18. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Fejlődő haderő
Egy komoly országnak komoly hadseregre van szüksége - hangsúlyozta a honvédelmi miniszter Zalaegerszegen. Benkő Tibor a Zrínyi 2026 program eddig elért eredményeiről tájékoztatta a megye vezetőit. Mint mondta, a reform célja, hogy a térség legmodernebb hadseregével óvják a békét és az itt élők biztonságát.
Nyáron vezetnek
2019. 07 18. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Nyáron vezetnek
Múlt heti híradónkban beszámoltunk arról, hogy nyáron megnő azok száma, akik motorkerékpár-jogosítványt szeretnének szerezni. Hozzájuk hasonlóan a B kategóriás engedély iránt is nagy az érdeklődés. Ilyenkor főleg a diákoknak jut több idejük a vezetésre.
Könyvtárosok a strandon
2019. 07 18. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Könyvtárosok a strandon
Kézműves foglalkozásokat tartanak minden szerdán az Aquacityben a megyei könyvtár munkatársai. Az intézmény négy éve vesz részt a napközis táborban. A szünidőben rendszeres programokat kínálnak a gyerekeknek, emellett strandkönyvtárat működtetnek.
Túlélőtábor az Alsóerdőn
2019. 07 18. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Túlélőtábor az Alsóerdőn
Dialóg játékos nyári tábort szerveztek Zalaegerszegen. A szünidei elfoglaltság alatt többek között túlélő praktikákat és kézműves technikákat tanulhatnak, illetve érdekes kísérleteket próbálhatnak ki a gyerekek.
Fotókiállítással emlékeznek
2019. 07 18. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Fotókiállítással emlékeznek
Újabb kiállítás nyílt a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Neurogalériájában. Ezzel néhai Schlemmer Tamás radiológus főorvosra emlékezett családja és egykori munkatársai. A tárlaton az amatőr fotóművész több kiállításon is sikerrel szerepelt alkotásait tekinthetik meg az érdeklődők.
Művészpalánták Pécsről
2019. 07 18. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Művészpalánták Pécsről
Idén jubilálnak a Pécsi Művészeti Szakgimnázium diákjai Gébárton, akik tizenötödik alkalommal érkeztek a nyári foglalkozásokra. Ezúttal három tanár segíti munkájukat.
Korszerűsítenek
2019. 07 17. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Korszerűsítenek
Ivóvízhálózat-rekonstrukciós munkálatok kezdődtek Zalaegerszegen az Október 6. tér és a Ságodi út közötti szakaszon. A modernizálást a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program támogatása teszi lehetővé. Ennek mértéke eléri a 90 millió forintot.
Családbarát munkahely
2019. 07 17. szerda - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Családbarát munkahely
Sikerrel pályázott a Zala Megyei Szent Rafael Kórház az idei "Családbarát munkahely" programban. A díjhoz egymillió forint pályázati támogatást is nyert az intézmény, a dolgozók gyermekeinek szóló, kétszer egyhetes, napközis jellegű nyári tábor lebonyolítására. Az augusztusi programokat elsősorban az egészségkultúra fejlesztése és az egészséges életmód népszerűsítése köré szervezik majd, az Egészségfejlesztési Iroda aktív közreműködésével.
További hírek