Zalaegerszegi Televízió |

Mérleg ajánló

A műsor időpontja:
2018. március 19. hétfő 18:30

A Zalaegerszegi Televízió Mérleg című gazdasági műsorának újabb adásában a következő témákat kínáljuk nézőinknek.

A kamarai hozzájárulás kötelező fizetéséről és a befolyó összeg felhasználásáról kérdeztük Vörös Anikót, a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara titkárát.

Energiahatékonysággal foglalkozó nemzetközi projektekben vesz részt a Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, a részletekről Nagy András ügyvezetőtől kaptunk információt.

A KISOSZ Zala Megyei Egyesületének élete idén is eseményekkel teli, Nagy Zsuzsanna ügyvezető többek között a szervezet zalaegerszegi irodájának költözéséről is beszámolt.

Fogynak az iparcikk kereskedők, ugyanakkor az élelmiszer árusok száma növekvőben van, tudtuk meg Horváth Istvántól a zalaegerszegi Vásárcsarnok igazgatójától.

Ingyenes képzéseket tart országszerte a digitalizáció fontosságáról a Google a kis-és középvállalkozásoknak, a tavaly megkezdett program tapasztalatairól kérdeztünk oktatót és résztvevőt.

Soron következő adásunkban, ezeket a témákat kínáljuk nézőinknek. Március 19-én, hétfőn, újabb információkkal jelentkezik a Mérleg, a Zalaegerszegi Televízió gazdasági műsora.

Címkék:

Címkék: Mérleg