Zalaegerszegi Televízió |

Mérleg ajánló – 2017. március 6.

A műsor időpontja:
2017. március 06. hétfő 18:30

Regionális Gazdasági Évnyitóját tartotta a Nyugat-Dunántúli Kamarák Szövetsége Zalaegerszegen. A zalai kamara elnökét a 14 éves szövetség eddig elért eredményeiről, és Zala megye gazdasági helyzetéről is kérdeztük.

A Zala Megyei Kereskedelmi és Ipakamara a családi vállalkozások generációváltásáról szervezett pódiumbeszélgetést. Összeállításunkban a váltásra tudatosan készülő alapító tulajdonosokat és már aktívan tevékenykedő utódokat kérdeztünk a tapasztalataikról.
A franchise ötletet és lehetőséget ad. Negyvenkilencedik üzletét nyitotta meg e módszer alkalmazásával a Borháló Zalaegerszegen. Az üzleti modellt alkalmazó vállalkozókkal többek között e speciális együttműködés előnyeiről beszélgettünk.
Egyre korszerűbb eszközöket és eljárásmódokat használnak a magzati rendellenességek szűrésére. A Léda Magánklinikán elérhető újabb vizsgálatokról dr. Györe Imre szülész-nőgyógyászt kérdeztük.
Több mint négy évre nevezte ki az önkormányzat a zalaegerszegi Tourinform vezetőjévé Pereszteginé Szabó Júliát. A szakember a pályázatának készítése során a város turisztikai koncepcióját tartotta szem előtt.

Címkék:

Címkék: Mérleg