Zalaegerszegi Televízió |

Zegasztár

Zalaegerszeg Megyei Jogi Város Polgármesteri Hivatalának Humánigazgatási Osztálya és a Zalaegerszegi Televízió közös produkciójaként, a Zalaegerszegi Tankerületi Központtal és a Zalaegerszegi Szakképzési Centrummal együttműködve meghirdetjük a nagy sikerű tehetségkutató versenyünket a zalaegerszegi általános iskolák és középiskolák számára:

Nevezni az alábbi kategóriákban lehet:

  1. könnyűzene
  2. komolyzene
  3. népzene
  4. versmondás – prózamondás
  5. népi tánc
  6. modern- és társastánc
  7. szépirodalom (vers, novella)
  8. képzőművészet (rajzok, festmények, kisplasztikák stb.)

 

 A városi elődöntőkre a jelentkezési határidő:

2018. december 15.

A városi elődöntők időpontjai: március 30 (szombat), április 06. (szombat) és április 13. (szombat) – 19,00 óra, melyet a Zalaegerszegi Televízió élőben közvetít.

A zsűri döntése és a közönségszavazatok alapján kategóriánként 4 versenyző jut be a ZegaSztár Gálára (1-2-3. helyezettek és közönségdíjasok).

A ZegaSztár Gála május 13-án (hétfő) 19,00 órakor a Hevesi Sándor Színházban szintén élő televíziós adás keretében lesz, Zalaegerszeg Város Napjának tiszteletére.

Itt kerülnek átadásra a díjak – 1-2-3. helyezettek – és a közönség és a televíziónézők szavazatai alapján a verseny fődíja a 2018. évi Zegasztár cím elnyerőjének.

A jelentkezéseket intézményenként összesítve Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humánigazgatási Osztályára (Zalaegerszeg, Kossuth u. 17-19. IV/423.) kell benyújtani a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével 2018. december 15-ig.

 

Zalaegerszeg, 2018. november 5.

Velkey Péter

a Humánigazgatási Osztály vezetője

  Letöltés: jelentkezési lap