Zalaegerszegi Televízió |

VI. ZEGASZTÁR 2017.

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Humánigazgatási Osztálya és a Zalaegerszegi Televízió és Rádió Kft. az előző öt, nagysikerű városi tehetségkutató versenyfelhívását követően ismét felhívást tesz közzé a zalaegerszegi általános iskolák és középiskolák tanulói számára „ZEGASZTÁR 2017” címmel az alábbi kategóriákban:

 1. könnyűzene
 2. komolyzene
 3. népzene
 4. versmondás – prózamondás
 5. színjátszás
 6. népi tánc
 7. modern- és társastánc
 8. szépirodalom (vers, novella)
 9. képzőművészet (rajzok, festmények, kisplasztikák stb.)

A versenyre 2 korosztály jelentkezhet:

 1. általános iskola
 2. középiskola

 A városi elődöntőkre a jelentkezési határidő:

 1. március 14. (kedd)

A városi elődöntőkre – amelyek időpontjai április 01. (szombat) és április 08. (szombat) – a Apáczai ÁMK-ban kerül sor 19,00 órakor, melyet a Zalaegerszegi Televízió élőben közvetít.

A zsűri döntése és a közönségszavazatok alapján kategóriánként 4 versenyző jut be a Zegasztár Gálára (1-2-3. helyezettek és közönségdíjasok).

A ZEGASZTÁR GÁLA május 12-én (péntek) 19,00 órakor a Hevesi Sándor Színházban szintén élő televíziós adás keretében kerül megrendezésre Zalaegerszeg Város első írásos említésének 770 évfordulóján, Zalaegerszeg Város Napjának kiemelt rendezvényeként.

Itt kerülnek átadásra a díjak – 1-2-3. helyezettek – és a közönség és a televíziónézők SMS szavazatai alapján a verseny fődíja a 2017. évi Zegasztár cím elnyerőjének.

Előzetes tárgyalásaink alapján a zsűri elnöke országosan ismert és elismert sztár lesz, illetve a Zegasztár Gálára elfogadta a meghívásunkat a könnyűzenei élet egyik meghatározó alakja, aki színpadra is fog lépni.

A jelentkezéseket intézményenként összesítve Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humánigazgatási Osztályára (Zalaegerszeg, Kossuth u. 17-19. IV/423.) kell benyújtani a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével 2017. március 14-ig (kedd).

Zalaegerszeg, 2016. november 7.

Velkey Péter

a Humánigazgatási Osztály vezetője

 

Jelentkezési lap LETÖLTÉS

Címkék: