Zalaegerszegi Televízió |

következik:Műsorújság

Hírek

Munkában
2018. 12 07. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Munkában
A régióban, illetve a parlamentben végzett tevékenységükről tartottak sajtótájékoztatót ma Zalaegerszegen a JOBBIK politikusai. A párt tisztségviselői továbbá véleményt formáltak a kormány legújabb törvénytervezetéről is.
Kiemelten ellenőriznek
2018. 12 07. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Kiemelten ellenőriznek
Kiemelt ellenőrzéseket végez országszerte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Zala megyében is - az ünnepek közeledtével - elsősorban a szezonális termékek eladóit vizsgálják. Az akció december 23-áig tart. A hatóság munkatársaira leginkább az adventi vásárokban, bevásárlóközpontokban, illetve piacokon lehet számítani. Ők többek között a nyugtaadási kötelezettség teljesítésére, az alkalmazottak bejelentésre, a pénztárgépek használatára, valamint az áru eredetére kíváncsiak. Az ellenőrzések legfőbb célja a fogyasztók védelme.
Honvédelmi konferencia
2018. 12 07. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Honvédelmi konferencia
Honvédelmi konferenciát szerveztek Zalaegerszegen. Az előadók arra törekedtek, hogy a középiskolás diákok és oktatóik hiteles képet kapjanak a katonai szolgálatvállalás lehetőségeiről, formáiról, illetve a bekerülés feltételeiről.
Gyűjtik az adományokat
2018. 12 07. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Gyűjtik az adományokat
Kétnapos karitatív akcióra hívja a vásárlókat a Magyar Vöröskereszt. Ma és szombaton országszerte 111 Tesco-ban várják a felajánlásokat. A program célja minimum 70 ezer kg tartós élelmiszer összegyűjtése, ami mintegy 13 ezer családnak teheti szebbé a közelgő ünnepeket.
Félévet zártak
2018. 12 07. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Félévet zártak
Sikeres félévet zárt a Senior Akadémia. A Budapesti Gazdasági Egyetem zalaegerszegi Gazdálkodási Kara negyedszerre szervezte meg programsorozatát, melyre alkalmanként közel 300 nyugdíjas látogatott el.
Vitrinesek kiállítása
2018. 12 07. péntek - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Vitrinesek kiállítása
A Vitrin Egyesület munkáiból nyílt tárlat a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben. A válogatást - ami január 12-éig látogatható - Szepes Hédi művészettörténész ajánlotta az érdeklődők figyelmébe.
Meglepetés
2018. 12 06. csütörtök - 18:00 Zalaegerszeg
Híradó: Meglepetés
14. alkalommal látogatott el a gyerekosztályra Szent Miklós napján Vigh László. Az országgyűlési képviselő 40 csomaggal érkezett a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban gyógyuló kicsikhez. A politikus szívügyének tartja, hogy megajándékozza azokat, akik nem az otthonukban töltik az ünnepek előtti időszakot.
További hírek